Om Mig

Grundutbildningen i Traditionell Kinesisk Medicin (TKM) läste jag vid Jian Shi De akademin i Göteborg och vid universitetet i Beijing. Praktiken har jag gjort i Beijing och i New Mexico.

Den västerländska basmedicinska utbildningen fick jag vid Högskolan i Kristianstad.

Den tvååriga instruktörsutbildningen i medicinsk Qi Gong genomförde jag vid Biyunakademin i Stockholm/Oslo hos Grand Master Fan Xiulan.

Jag har också studerat Tai-Chi för bl a Gudrun Gylling, Göteborg.

Sedan tidigare är jag socionom med bakgrund inom socialtjänsten där jag arbetat  i många år som chef, handläggare och behandlare inom individ- och familjeomsorg och socialpsykiatri. Det har varit arbetsuppgifter inom barnvård, familjerätt, missbruk, ekonomiskt bistånd, flyktingmottagande och stöd till vuxna med psykisk sjukdom. Jag är utbildad i coachande ledarskap och motiverande samtal. Detta gör att jag vid sidan om min mottagning i kinesisk medicin också har möjlighet att ta uppdrag inom dessa områden: Coachning och stöd till enskilda, par, familjer, chefer och personalgrupper samt utredningar inom barnavård, rehabilitering och organisation.

 

012.jpg

015.jpgpulsar-nancy.jpg

 

                                              Tack!

Jag vill här passa på att rikta ett stort och varmt tack till alla som följt mig på min resa från de första staplande stegen i Tai Chi och eget tillfrisknande till att jag idag har förutsättningar för att hjälpa andra.

  • Britta Logg, min första lärare, goda vän och ständiga inspiratör. Utan dig hade jag kanske aldrig ens mött den kinesiska medicinen.
  • Mina lärare i Tai Chi som betytt mycket för min utveckling; Gudrun Gylling, Catherine Robinsson och deras lärare Gerda "Pytt" Geddes. 
  • Min TKM-lärare, Jens Starborg, vars ständiga lust att utforska den kinesiska medicinens outsinliga möjligheter verkligen ger lust och inspiration till ett livslångt lärande.
  • Alla kloka härliga klasskamrater och min morgon Tai Chi kamrat, Gunnel Berlin som jag delat denna resa med.
  • Till sist men inte minst alla patienter som ständigt ger mig nya insikter och kunskaper.